Wij werken thuis

I.v.m. corona is ons kantoor gesloten

Bellen kan tussen 09.00 en 17.00 uur op 088 012 8000

Nieuwsbrief Biblionet Drenthe

Nieuw: onze nieuwsbrief met praktijkvoorbeelden van de maatschappelijk rol van de bibliotheek

Meld je hier gratis aan

Wilt u een training, workshop, vergadering of cursus organiseren in Assen? Dan is Biblionet Drenthe de perfecte vergaderlocatie!

Uitstekend bereikbaar

Biblionet Drenthe ligt in het hart van Assen, een mooie en centraal gelegen locatie die voor al uw deelnemers goed bereikbaar is. Op ruim 5 minuten loopafstand is het mogelijk gratis te parkeren. Onder het gebouw is een parkeergarage waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.

Ook per openbaar vervoer is Biblionet Drenthe - gelegen op de 3e etage van De Nieuwe Kolk - prima bereikbaar, vanaf het treinstation is het maar enkele minuten lopen.

We maken uw bijeenkomst tot een succes

Eenmaal aangekomen wordt u hartelijk ontvangen door de medewerkers van Biblionet Drenthe. Zij zullen er alles aan doen om uw bijeenkomst tot een succes te maken.
Alle vergaderzalen hebben daglicht en worden klaargezet in de door u gewenste opstelling. Biblionet Drenthe heeft moderne apparatuur in de zalen zodat uw bijeenkomst vlekkeloos kan verlopen.
Bij Biblionet Drenthe hechten we aan innovatie en vernieuwing. Zo is er in De Rode Beuk onlangs een volledig nieuwe geluidsinstallatie geplaatst en kunt u met behulp van een dongel de beamer draadloos bedienen. In een andere zaal is een interactief scherm geplaatst waar u eenvoudig uw presentatie op kunt projecteren.
In totaal zijn er 3 vergaderruimten beschikbaar waarvan één ruimte is ingericht als leslokaal met een 8-tal pc’s en een docenten-pc. Een interactief schoolbord maakt de ruimte compleet.

Volledig verzorgd

Wij kunnen uw vergadering of workshop volledig verzorgen en u voorzien van koffie, thee met lekkere koekjes, een verzorgde lunch of een uitgebreid diner. In overleg met onze cateraar is zeer veel mogelijk. De cateraar werkt met verse producten en kan op verzoek aan uw dieetwensen tegemoetkomen.

Onze pluspunten op een rijtje:

• Op toplocatie in het centrum van Assen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeergarage onder het gebouw
  • Op loopafstand van het station
  • Moderne zalen waarvan twee met uitneembare tussenwand
  • Diverse apparatuur aanwezig zoals een smartboard en beamer
  • Gratis WiFi
  • Cursusruimte met acht pc's
  • Cateringmogelijkheden als diverse drankjes, hapjes of lunch
  • Ook een compleet verzorgd vergaderarrangement mogelijk

Boeken in het zonnetje: boekentips voor thuis en op vakantie

Met een online talkshow willen de bibliotheken van Biblionet Drenthe hun lezers leesinspiratie geven voor de zomer.

Nieuw: Verhalen over vriendschap

De bibliotheken van Biblionet Drenthe hebben een website gelanceerd met verhalen over vriendschap. Deze korte gefilmde verhalen zijn een mooie aanvulling op het aanbod van de bibliotheek voor mensen die niet zo snel (meer) een boek zullen lezen.

Ondertekening jeugdakkoord Midden-Drenthe

In het bijzijn van wethouder Erjen Derks heeft Annelies Bakelaar op 21 juni het jeugdakkoord Zorgeloos opgroeien in Midden-Drenthe getekend.

Bibliotheeksector presenteert ambities in Netwerkagenda

Hoe gaat de bibliotheeksector de komende jaren invulling geven aan haar maatschappelijke taken? Dat staat beschreven in de Netwerkagenda 2021-2013, die op 16 juni online is gepresenteerd.