Provinciale ondersteuningsinstelling voor bibliotheken in Drenthe

Wilt u een training, workshop, vergadering of cursus organiseren in Assen? Dan is Biblionet Drenthe de perfecte vergaderlocatie voor u.

Uitstekend bereikbaar

Biblionet Drenthe ligt in het hart van Assen, een mooie en centraal gelegen locatie die voor al uw deelnemers goed bereikbaar is. Op ruim 5 minuten loopafstand is het mogelijk gratis te parkeren. Onder het gebouw is een parkeergarage waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.

Ook per openbaar vervoer is Biblionet Drenthe - gelegen op de 3e etage van De Nieuwe Kolk - prima bereikbaar, vanaf het treinstation is het maar enkele minuten lopen.

We maken uw bijeenkomst tot een succes

Eenmaal aangekomen wordt u hartelijk ontvangen door de medewerkers van Biblionet Drenthe. Zij zullen er alles aan doen om uw bijeenkomst tot een succes te maken.
Alle vergaderzalen hebben daglicht en worden klaargezet in de door u gewenste opstelling. Biblionet Drenthe heeft moderne apparatuur in de zalen zodat uw bijeenkomst vlekkeloos kan verlopen.
Bij Biblionet Drenthe hechten we aan innovatie en vernieuwing. Zo is er in De Rode Beuk onlangs een volledig nieuwe geluidsinstallatie geplaatst en kunt u met behulp van een dongel de beamer draadloos bedienen. In een andere zaal is een interactief scherm geplaatst waar u eenvoudig uw presentatie op kunt projecteren.
In totaal zijn er 3 vergaderruimten beschikbaar waarvan één ruimte is ingericht als leslokaal met een 8-tal pc’s en een docenten-pc. Een interactief schoolbord maakt de ruimte compleet.

Volledig verzorgd

Wij kunnen uw vergadering of workshop volledig verzorgen en u voorzien van koffie, thee met lekkere koekjes, een verzorgde lunch of een uitgebreid diner.
In overleg met onze cateraar is zeer veel mogelijk. De cateraar werkt met verse producten en kan op verzoek aan uw dieetwensen tegemoetkomen.

Onze pluspunten op een rijtje:

• Op toplocatie in het centrum van Assen
  • Goed bereikbaar
  • Parkeergarage onder het gebouw
  • Op loopafstand van het station
  • Moderne zalen waarvan twee met uitneembare tussenwand
  • Diverse apparatuur aanwezig zoals een smartboard en beamer
  • Gratis WiFi
  • Cursusruimte met acht pc's
  • Cateringmogelijkheden als diverse drankjes, hapjes of lunch
  • Ook een compleet verzorgd vergaderarrangement mogelijk

Carla Terhell nieuw lid Raad van Toezicht

Carla Terhell is benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Biblionet Drenthe.

Opening ROEG!-hoek in Bibliotheek De Wijk

Op dinsdag 7 januari is de feestelijke opening van de ROEG-hoek in Bibliotheek De Wijk door wethouder Hilda Mulder, Agnes Bakker van IVN en Nanda Felix van ROEG!

Certificaten duurzaam ondernemen voor Biblionet Drenthe

Wethouder Karin Dekker van de gemeente Assen overhandigde op 28 november twee certificaten in het kader van duurzaamheid aan Biblionet Drenthe.

Opening BoekStart in kinderopvang Borger-Odoorn

Op woensdag 13 november 2019 was de feestelijke opening van twaalf nieuwe BoekStart-locaties in vier verschillende kinderopvangorganisaties binnen de gemeente Borger-Odoorn.

Verslag succesvol Taalcongres 2019

De zaal van ons Taalcongres was goed gevuld met beslissers binnen het onderwijs en de kinderopvang, leescoördinatoren, medewerkers van gemeenten en zelfs met bezoekers van buiten de provincie.